Menu
          
            
               Zupa
            
            
              
              Zupa
            
            
          
        
        
        400ml
      
    
    
  - 
    
    
    Żurek wielkopolski na białej kiełbasie z jajkiem (400 ml)
- 
    
    
    Zupa pomidorowa z makaronem (400 ml)
          
            
               Dania obiadowe
            
            
              
              Dania obiadowe
            
            
          
        
        
        Dania obiadowe
      
    
    
  - 
    
    
    Gulasz wieprzowyGulasz wieprzowy podawany z pyzami lub kaszą jęczmienną bądź też z ziemniakami oraz z ogórkiem kiszonym lub surówką klasyczną.
- 
    
    
    Placki ziemniaczane z gulaszem wieprzowymPlacki ziemniaczane 3 szt. z gulaszem wieprzowym podawane z ogórkiem kiszonym lub surówką klasyczną.
- 
    
    
    Kotlet de volailleKotlet z piersi z kurczaka w panierce, nadziewany masłem oraz pietruszką podawany z surówką klasyczną.
- 
    
    
    Kotlet szwajcarskiKotlet z piersi z kurczaka w panierce nadziewany serem szwajcarskim i szynką, podawany z ziemniakami/ kaszą jęczmienną/ frytkami/ szyszkami ziemniaczanymi/ ćwiartkami ziemniaków oraz z surówką klasyczną
- 
    
    
    Kotlet z kurczaka z serem pleśniowym i szpinakiemKotlet z piersi z kurczaka w panierce nadziewany serem pleśniowym i szpinakiem, podawany z ziemniakami/ frytkami/ ćwiartkami ziemniaków/ szyszkami ziemniaczanymi/ kaszą jęczmienną
- 
    
    
    Pikantne polędwiczki z kurczaka w chrupiącej paniercePikantne polędwiczki z kurczaka w pikantnej panierce podawane z ziemniakami/ frytkami/ ćwiartkami ziemniaków/ szyszkami ziemniaczanymi/ kaszą jęczmienną.
- 
    
    
    Mielony kotlet wieprzowy w paniercemielone kotlety wieprzowe w panierce 2 sztuki (200 gramów) podawane z surówką klasyczną i ziemniakami/ kaszą jęczmienną/ frytkami/ szyszkami ziemniaczanymi/ ćwiartkami ziemniaków
- 
    
    
    Medalion z kurczaka w panierce faszerowany pieczarkami i cebuląMedalion z kurczaka w panierce, faszerowany pieczarkami i cebulką podawany z dodatkami do wyboru.
          
            
               Makarony
            
            
              
              Makarony
            
            
          
        
        - 
    
    
    spaghetti bolognese
- 
    
    
    spaghetti con piselli z groszkiem
          
            
               Napoje
            
            
              
              Napoje
            
            
          
        
        - 
    
    
    Kompot wieloowocowy 0,2l
          
            
            
              
              Przystawki
            
            
          
        
        - 
    
    
    Mizeria (250 g)
