Zupa
400ml
-
Szef kuchni poleca
Żurek wielkopolski na białej kiełbasie z jajkiem (400 ml)
-
Oferta specjalna
Zupa pomidorowa z makaronem (400 ml)
-
Chwilowo niedostępne
Chłodnik z buraczków (360 g)
Dania obiadowe
Dania obiadowe
-
Gulasz wieprzowy
Gulasz wieprzowy podawany z pyzami lub kaszą jęczmienną bądź też z ziemniakami oraz z ogórkiem kiszonym lub surówką klasyczną. -
Placki ziemniaczane z gulaszem wieprzowym
Placki ziemniaczane 3 szt. z gulaszem wieprzowym podawane z ogórkiem kiszonym lub surówką klasyczną. -
Kotlet de volaille
Kotlet z piersi z kurczaka w panierce, nadziewany masłem oraz pietruszką podawany z surówką klasyczną. -
Kotlet szwajcarski
Kotlet z piersi z kurczaka w panierce nadziewany serem szwajcarskim i szynką, podawany z ziemniakami/ kaszą jęczmienną/ frytkami/ szyszkami ziemniaczanymi/ ćwiartkami ziemniaków oraz z surówką klasyczną -
Kotlet z kurczaka z serem pleśniowym i szpinakiem
Kotlet z piersi z kurczaka w panierce nadziewany serem pleśniowym i szpinakiem, podawany z ziemniakami/ frytkami/ ćwiartkami ziemniaków/ szyszkami ziemniaczanymi/ kaszą jęczmienną -
Pikantne polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce
Pikantne polędwiczki z kurczaka w pikantnej panierce podawane z ziemniakami/ frytkami/ ćwiartkami ziemniaków/ szyszkami ziemniaczanymi/ kaszą jęczmienną. -
Mielony kotlet wieprzowy w panierce
mielone kotlety wieprzowe w panierce 2 sztuki (200 gramów) podawane z surówką klasyczną i ziemniakami/ kaszą jęczmienną/ frytkami/ szyszkami ziemniaczanymi/ ćwiartkami ziemniaków -
Medalion z kurczaka w panierce faszerowany pieczarkami i cebulą
Medalion z kurczaka w panierce, faszerowany pieczarkami i cebulką podawany z dodatkami do wyboru.
Makarony
-
Chwilowo niedostępne
spaghetti bolognese
-
Chwilowo niedostępne
spaghetti con piselli z groszkiem
Napoje
-
Kompot wieloowocowy 0,2l
Przystawki
-
Chwilowo niedostępne
Mizeria (250 g)